Termeni si conditii

Accesand si utilizand acest site web va manifestati acordul fata de urmatorii termeni si conditii de utilizare.

Accesarea si utilizarea site-ului www.BoostService.ro implica acceptarea automata a termenilor si conditiilor de mai jos.

Site-ul www.BoostService.ro:
Scopul website-ului nostru are rolul de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor si rapid informatiile necesare.
Continului site-ului www.BoostService.ro este o colectie de date, prezentate cu scopul de a informa utilizatorii cu privire la diverse servicii si operatiuni.
Site-ul www.BoostService.ro poate sa contina link-uri spre alte pagini web care nu sunt proprietatea acestui website. www.BoostService.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si termenii de utilizare a oricarui alt website.

Continutul website-ului:
Tot continutul site-ului www.BoostService.ro inclusiv grafica, imagini, materialul scris, logo-uri sunt proprietatea noastra si sunt protejate conform dreptului de autor.

Este strict interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului website-ului fara acordul nostru.
In calitate de utilizator, sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.

Informatii privind aspectele logo-ului:
Logo-ul www.BoostService.ro poate fi utilizat numai ca legatura directa catre pagina noastra de start. Utilizarea lui in oricare alt scop este interzisa.
Logo-ul si numele www.BoostService.ro nu poate fi utilizat ca legatura catre alte pagini web.
Este interzisa utilizarea logo-ului www.BoostService.ro in cadrul website-urilor care discrediteaza numele, imaginea si serviciile oferite de aceasta.

Limitarea raspunderii:
www.BoostService.ro, angajatii, administratorul web si de asemenea nici o parte implicata in crearea, producerea sau mentinerea website-ului nu sunt responsabile pentru nici un fel de prejudicii directe, indirecte, accidentale sau ca urmarea a unei consecinte determinate de utilizarea website-ului care ar putea aparea in urma accesarii sau utilizarii acestuita.

www.BoostService.ro nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nicio dauna rezultata in urma accesarii website-ului, descarcarii oricaror materiale, informatii, texte, imagini, video sau audio.

Intrucat locatia www.BoostService.ro este una privata, ne rezervam dreptul de a selecta persoanele cu care lucram.

Serviciul de anulare dpf este disponibil pentru utilizarea automobilului in domeniul motorsportului iar noi nu suntem in nici un fel responsabili in cazul in care aceasta solutie nu este utilizata in conformitate cu legile din tara dumneavoastra.

Ne rezervam dreptul de a refuza la diagnoza automobilele care se prezinta cu defecte grave in functionarea motorului, automobile cu probleme de presiune ulei, becuri de avertizare presiune ulei aprinse in bord, batai si zgomote interne majore in functionarea motorului, calculator motor desfacut de catre alte persoane, interventii anterioare in software, automobile in stare deplorabila, etc.